Kütahya'da yaşayan polis emeklisi olan Gazeteci-Yazar Halis Kahraman, yerli otomobilin Kütahya’da üretilmesi için başlatılan imza kampanyasına destek verdi.

Polis Medya Gazetesi Haber Araştırma Müdürü görevini de yürüten gazeteci Halis Kahraman, sosyal medyada oluşturulan bir grubun yöneticileri tarafından, kent merkezi Sevgi Yolu üzerinde açılan kampanya standını ziyaret etti.

Grubun yöneticisi Kenan Uzman ve diğer görevlileri de tebrik eden Kahraman, " Babamın memuriyeti nedeniyle, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde doğdum.İlk,orta ve lise tahsilimi burada tamamladım.Daimi ikamet
adresim İstanbul..Ancak,Kütahya Dumlupınar üniversitesi son sınıf öğrencisi oğlumuzun öğrenimi nedeniyle, bu yıl onunla birlikte Kütahya'da yaşıyoruz.

Öncelikle yerli ve milli otomobili ülkemizin üretecek olması gerçekten beni gururlandırdı, heyecanlandırdı. Bununla ilgili olarak yapılan üretim merkezlerinden birinin de Kütahya olması noktasında imza kampanyasına destek verdim.

Kütahya’mızın gelişmesinin tarihi ve kültürel etkinliklerinin yanında sanayi yatırımlarıyla da sağlanacağından dolayı Kütahya'yı istenilen noktaya getireceğini düşünüyorum"
diye konuştu.

Kampanyaya kendisinin gibi her kesimden vatandaşların destek vermesini ifade eden Kahraman,"Kütahya sevdalısı bir vatandaş olarak " Yerli Otomobil Kütahya'da üretilsin.. " talebinde bulundum..İlgili ve yetkili makamların Kütahyalıların bu talebinin gereğini yapacağına yürekten inanıyorum.. " dedi



Daha sonra Gazeteci Kahraman, otomobilin Kütahya’da üretilmesi için açılan kampanyaya imza atarak destek verdi. 


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Murat AYDIN