İstanbul'da 05-11 Mayıs tarihleri arasında kutlanan " Karayolu Trafik Haftası" kapsamında, bugün Fatih Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi'nde düzenlenen trafik ödülleri dağıtım töreninde yılın Fahri Trafik Müfettişi seçilen Duayen emekli gazeteci Eyüp Karadayı  plaket ve saat ile ödüllendirildi.



Fahri Trafik Müfettişi  Eyüp Karadayı ödülünü  İstanbul İl Müftü Yardımcısı Abdurrahman Binbir'in elinden aldı.



Foto'da (Soldan sağa) FTM Başkanı Sami Güleçyüz ile müfettiş Eyüp Karadayı görülüyor.



Törene katılan Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Başkanı Avukat Sami Güleçyüz, Başkan Yardımcısı Çoşkun Çağlar, Basın Sözcüsü Halis Kahraman ve Genel Koordinatör Münür Nurettin Çeliktutan müfettiş seçilen ve ödül alan Eyüp Karadayı'yı tek tek tebrik ettiler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.



Ödül törenine, İstanbul Vali Yardımcısı Nihat Nalbant, Trafikten sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Ay,İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Müdürü Hamit Polat, Fahri Trafik Müfettişleri Dernek Başkanı Sami Güleçyüz ile yönetim kurulu üyeleri, trafik mağdurları Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Semra Çetinkaya ile Kurumsal İletişim Sorumlusu Tuğçe Akgün, jandarma ve emniyet teşkilatı mensupları, öğretmenler, öğrenciler ile oda başkanları,Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı.

Ödül töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Ödül töreninde İstanbul Vali Yardımcısı Nihat Nalbant, Trafikten sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Ay ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Müdürü Hamit Polat günün anlam ve önemini anlatan birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından ilk ve ortaöğretim okullarında trafik ile ilgili açılan Resim,Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere  plaket ve saat ödülleri protokol üyeleri tarafından tek tek sahiplerine verildi.



Yılın En İyi Trafik Personeli, Fahri Trarik Müfettişi,Trafik Jandarma Personelİ,ticari araç Şoförleri, İETT Otobüs şoförü,Yol Denetim Görevlisi ve Trafik Operatörü"ne de plaket ve saat ödülleri yine protokol üyeleri tarafından  tek tek takdim edildi.



Foto'da (soldan sağa) Fahri Trafik Müfettişleri Derneği yöneticileri Basın Sözcüsü Halis Kahraman,Başkan Sami Güleçyüz ve Başkan Yardımcısı Çoşkun Çağlar görülüyor..





Etkinlik kapsamında, Ali Emiri Kültür Merkezinde Jandarma standı açıldı, katılımcılara hediyelik obje dağıtımı yapıldı.

Etkinlik, verilen kokteylin ardından sona erdi..


ULUSALSES.COM-ÖZEL HABER-HALİS KAHRAMAN