Şırnak'ın Cizre ilçesi Cudi Mahallesi'nde çatışmaya giren özel harekat polisi, teröristlerin silahından çıkan merminin yeleğindeki yedek şarjöre isabet etmesi sonucu yara almadan kurtuldu. Özel harekat polisi İbrahim A: "Allah beni korudu. Vatanım için geldim, vatanım için ölmeye hazırım" dedi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKKmensuplarına yönelik düzenlenen "Şehit JandarmaAstsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci  Operasyonu" sırasında güvenlik güçleri, mucize kurtuluşlar da yaşadı.

Operasyonlar sırasında çok sayıda kahramanlığa imza atan güvenlik  güçleri, bazı silahlı saldırılardan da mucize eseri kurtuldu.

 Cudi Mahallesi'nde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyona katılan özel  harekat polisi İbrahim A, bir arkadaşını şehit verdiği çatışmada merminin  yeleğindeki yedek şarjöre isabet etmesi sonucu yara almadan kurtuldu.  Teröristlerin bir başka atışı ise boynundaki silahın askısını delip geçti.

Polis Memuru İbrahim A., Cizre'ye gönüllü geldi..

Saldırıdan şans eseri kurtulan İbrahim A, Kilis'te görev yaparken başlayan operasyon için Cizre'ye gönüllü geldiğini söyledi.

Mucize şekilde kurtulduğu saldırıda bir arkadaşını şehit vermenin üzüntüsünü yaşadığını dile getiren İbrahim A, "Beni Allah kurtardı. Allah beni korudu. Vatanım için geldim, vatanım için ölmeye hazırım" diye konuştu.

Söz konusu çatışmada 5 teröristin etkisiz hale getirildiği öğrenildi.