Yusuf İBA/DOĞUBAYAZIT(Ağrı), () - AĞRI'nın Doğubayazıt İlçesi'nde 25 gün önce ücretli öğretmenlik yapmaya başlayan 23 yaşındaki Naime Kekesar, yolun karşı tarafına geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu öldü.
Kaza, dün saat 19.00 sıralarında Doğubayazıt-Iğdır Karayolu üzerinde bulunan Bardaklı Köyü yakınlarında meydana geldi. Doğubayazıt Somkaya Hüsnü Özyeğin İlkokulu'nda 25 gün önce ücretli sınıf öğretmenliği yapmaya başlayan Naime Kekesar Iğdır'dan Bardaklı Köyü'ndeki ablasının evine gitmek için köy yakınınında Doğubayazıt-Iğdır karayolu üzerinde minibüs indi. Kekesar, otobüsten indikten sonra karşı tarafa geçmek isterken Iğdır yönünden gelen bir araç arkadan kendisine çarptı. Plaka, cinsi ve sürücüsü tespit edilemeyen araç, Kekesar'a çarptıktan sonra hızla uzaklaşırken bekar öğretmen Naime Kekesar, kaza yerinde öldü.
Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Kekesar'ın cenazesi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Cenaze, otopsi ardından Doğubayazıt'ta toprağa verilecek.

FOTOĞRAFLI