Ali AKSOYER/İSTANBUL,() BAKIRKÖY’de Mehmet D. evinde göğsünden ve karnından bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Kendisinden haber alamayan arkadaşları tarafından bulunan Mehmet D.’nin katil zanlı yada zanlılarını yakalamak için operasyonları sürdürüyor.
Bakırköy, Kartaltepe, Cevizli mahallesinde oturan Mehmet D.'den haber alamayan arkadaşları eve gelerek kapının kilitli olduğunu görünce polise bilgi verdi. Dün akşam saatlerinde yaşanan olayın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla eve girdiklerinde yatak odasında kanlar içinde yerde yatan Mehmet D.’nin cesedi ile karşılaştı.
Polis ekiplerinin yaptıkları incelemede Mehmet D.’nin bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Mehmet D.’nin karnında 5, göğsünde bir, belinde ise bir adet bıçak yarası olduğunu tespit etti. Mehmet D.’nin ayrıca boynunda morluklar olduğu görüldü.
Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmalarda polis çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Ayrıca Mehmet D.’nin cep telefonu kayıtları da inceleme altına alındı. Polis şüpheli yada şüphelileri yakalamak için operasyonları sürdürüyor.