BURSA’da narkotik ekiplerinin düzenlediği 3 ayrı uyuşturucu operasyonda 1’i kadın 8 kişi gözaltına alındı. Operasyonda, halüsinasyona neden olduğu bildirilen LSD uyuşturucu emdirilmiş 46 pul, 415 gram yine bir tür sentetik uyuşturucu olan metamfetamin ve 450 gram bonzai da ele geçirildi.
Merkez Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi’nde polis, yolda yürürken şüphelendiği R.H.’ye (36) durdurmak istedi. Polislerin ihtarı üzerine kaçan R.H., kovalamaca sonrası yakalanarak gözaltına alındı. R.H.’nin yapılan üst aramasında LSD uyuşturucu emdirilmiş 46 pul ve 15 gram metamfetamin ele geçirildi. Ayrıca R.H.’nin farklı suçlardan aranmasının olduğu öğrenildi.
AKARYAKIT İSTASYONUNDA SUÇÜSTÜ
İkinci uyuşturucu operasyonu Narkotim ekiplerince gerçekleştirildi. M.S. (38), D.A. (42), B.T. (24), M.B. (26) ve A.H.'yi (33) takibe alan polis, aynı otomobilde bulunan 5 kişinin merkez Yıldırım İlçesi Davutdede Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonunda iki kişiye para karşılığı paket verdiklerini görünce operasyon düzenledi. Operasyonda 5 kişi gözaltına alınırken, paket içerisinde 450 gram bonzai ele geçirildi.
Nartotik polisleri, merkez Osmangazi ilçesi Demirtaşpaşa Mahallesi’nde de bir eve operasyon düzenledi. Polis, Y.K. (26) ve Y.K. (28) adlı kişilerin kaldıkları eve düzenlenen operasyonda, 400 gram metamfetamin, hassas terazi ve aliminyum folyo ele geçirildi. Uyuşturucu maddeyle ilgili iki kişi gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLI