Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, İstanbul'da  Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi.. Aktaş, Kemalettin Eröge Polis Eğitim Merkezi’ni, Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu’nu, Arnavutköy Polis Meslek Eğitim Merkezi’ni ve İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Genel Müdür  Aktaş’a ziyaret süresince İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erden Bursalı eşlik etti.

Ziyareti esnasında, Kemalettin Eröge Polis Eğitim Merkezi Müdür Vekili Fahrettin Engin’le yapılan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu, akabinde Arnavutköy Polis Meslek Eğitim Merkezi Okul Müdür Vekili Sayın Vedat Mercan’dan yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Ayrıca Mehmet Aktaş Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret etti. Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Haydar Karsavuranoğlu’dan eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alarak öğrencilerle bir araya geldi ve tecrübe paylaşımında bulundu.

Daha sonra İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü’ne geçen Mehmet Aktaş, İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürü Cem Erol’la teknik personelin yaptığı çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulundu ve görevli polislere başarılar diledi.

ULUSALSES.COM--**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN