Polis emeklileri ile Bayrampaşa Kartaltepe mahalle sakinleri, rahatsızlığı nedeniyle kanser tedavisi görmekte olan emekli trafik Başkomiseri Halil Karakaş'ı İstanbul Bayrampaşa'da ziyarette bulundu. 

KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Derneği (POLEMDER) Genel Merkez eski Basın Sözcüsü olan Polis emeklisi Gazeteci-Yazar Halis Kahraman, emekli Trafik Başkomiseri İbrahim Kahya ve mahalle sakini Şaban Yılmaz, rahatsızlığı nedeniyle kanser tedavisi görmekte olan POLEMDER üyesi ve İstanbul Halkalı Şubesi delegesi emekli trafik Başkomiseri Halil Karakaş'ı ziyaret ederek moral verdiler.

Meslek büyüğü emekli Başkomiser Halil  Karakaş ile birlikte İstanbul Bayramapa'da aynı mahallede ikamet ettiğini belirten polis emeklisi Halis Kahraman, " Halil Başkomiserim ile şark hizmetii sırasında Batman'da tanıştık.1995 yılında benim Batman'dan İstanbul'a tayinim çıktı. Kendisi de aynı tarih de kendi isteğiyle Batman'da emekliye ayrıldı.1995 yılının Temmuz ayında birlikte uçak ile Batman'dan İstanbul'a  geldik. O tarihten beri kendisi ile hiç ilişkimizi koparmadım.Onun en iyi meslektaşlarından biriyim. Halil ağabeyimizi hem mahalle sakinleri hem de meslektaşları olarak çok seviyoruz, kendisiyle birlikte acı, tatlı uzun yıllarımız geçti. Onu ziyaretine gelmeyi mahalle sakini Şaban ağabey ve emekli Başkomiser İbrahim ağabey ile birlikte kendimize borç bildik. O da acı, tatlı günlerimizde hep bizim yanımız da oldu. O bizi hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadı. Bizler de o yüzden onu hiçbir şekilde yalnız bırakmayacağız..Meslektaşları ve mahalle sakinleri tarafından ne kadar sevildiğini göstermek için kendisini ziyarete geldik. Allah şifalar versin, tez elden sağlığına kavuşmasını diliyoruz..” şeklinde konuştu.

“Meslektaşlarımın ve dostlarımın ziyaretinden çok mutlu oldum..!”

Meslektaşları ile mahalle sakinlerinin  ziyaretiyle çok mutlu olduğunu dile getiren emekli Başkomiser Halil Karakaş  “Hastalığımı duyan çok sayıda meslektaşım ve mahalle sakini dostlarım bizzat benim ziyaretime gelerek, bana " Geçmiş olsun.." dileklerini ileterek, moral veriyorlar..Onların bu ziyaretlerinden dolayı çok mutlu oldum. Benim ziyaretime bizzat gelen ve mazeretleri nedeniyle gelemeyen telefon ve mesaj ile iyi dileklerini sunan meslektaşlarıma ve dostlarıma tek tek teşekkür ediyorum..Rabbim hepsimden razı olsun..Onların bu desteği ve sevgisiyle sağlığıma kavuşacağım.. ” ifadelerini kullandı.

Ziyaret anısına  (Soldan sağa) mahalle sakini Şaban Yılmaz ve emekli polis, gazeteci-yazar Halis Kahraman, emekli trafik Başkomiseri Halil Karakaş (kravatlı) ile birlikte fotoğraf çektirdi.

ULUSALSES.COM