İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan, emekli polis memuru ve hattat Mehmethan Akan’ın "Aşk-ı Hat" sergisinin açılışına katıldı.

Genel Merkezi İstanbul'da bulunan ve Türkiye genelinde 43 şubesi ile faaliyet gösteren kamu yararına çalışan (KYÇ) Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER) Sarıyer Şube Başkanı görevini de yürüten hattat Mehmethan Akan'ın sergi açılışına POLEMDER Genel Merkez yöneticileri, şube başkanları, meslektaşları ve sanatseverler de katılım gösterdi. 

Birçok önemli sergi açan, hat ve kaligrafi dersleri veren emekli polis memuru ve hattat Mehmethan Akan'ın "Aşk-ı Hat" sergisi, İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan'ın da katıldığı törenle açıldı.

Törenin ardından Müdür Çalışkan, sergiyi gezerek eserler hakkında bilgi aldı. Baltalimanı Polisevi Şube Müdürlüğünde açılışı yapılan sergi, 13 Ocak gününe kadar saat 09.30 ile 22.00 arasında gezilebilecek.

Sergi açışına katılan POLEMDER İstanbul Küçükçekmece Halkalı Şube Başkanı Muharrem Karaağaç'ta sosyal medya hesabından sergi açılışı hakkında yaptığı paylaşım da şu ifadeleri kullandı : 

" Sarıyer Şube başkanımız hattat Mehmethan Akan’nın İstanbul Baltalimanı polis evinde İstanbul Emniyet Müdürü Sayın Mustafa Çalışkan’ın açılışını yapmış olduğu sergiye halkalı şube yönetimi olarak katlım sağladık..Birbirinden değerli el emeği göznuru bu eserlerin gezilip görülmesin de büyük yarar olduğu kanaatindeyiz..Hafta sonuna kadar açık olan bu anlamlı sergiyi arkadaşlarımızın ziyaret etmesini tavsiye ediyoruz..Hayırlı olsun.."

ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN