Emekli Emniyet Müdürü Mustafa Özgen'den Ankara'da 9 Aralık günü yapılacak olan Basın Açıklaması için emektar polislere AÇIK DAVET..!



Emektar polisler, Ankara Ulus Atatürk Kültüt Merkezi (AKM) alanında  9 Aralık Pazar günü saat 14.30'da başta 3600 ek gösterge olmak üzre, diğer özlük ve sosyal haklar talepleri için BASIN AÇIKLAMASI yapacak.

Polis Koleji Mezunlar Derneği Genel Başkanı emekli 1'inci sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Özgen, sosyal medya hesabından emektar polislere çağrı'da bulunarak, Türkiye genelindeki tüm emektar polislerin ailere fertleriyle birlikte basın açıklamasına katılmalarını istedi.

Mustafa Özgen'in paylaşımında şu ifadeler yer aldı :  

" EMEKTAR POLİSLERE AÇIK DAVET..!

09.Aralık.2018 Pazar, saat 14.30,

Ankara, Ulus, ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ Alanında(*)(19 Mayıs Stadyum arkası)

Polis ve Emeklilerinin Polis Haklarına ilişkin olarak yapılacak

BASIN AÇIKLAMASI'na

Tüm Polis Emeklileri, Aileleri ve Polis Dostları DAVETLİ 'dir..

Lütfen Katılınız..! "




Mustafa Özgen'in sosyal medyada yer alan " EM-PO Emekli Polisler Federasyon Girişimi " isimli grup sayfasından basın Açıklaması'nın gelişim süreci hakkındaki paylaşım da şu ifadeler yer aldı : 

" * 03.Aralık.2018 Pazartesi günü : KYÇ Ankara Şubesinde toplandık ve toplantı yerinin Sıhhiye Abdi İpekçi Parkında yapılmasını ve Sn.Orhan Ergün E.Başkomiserimizin Valiliğe bildirim için başvurmasını kararlaştırdık. O sırada "Kızılay Güvenpark'ta kadın hakları için" gösteri yapılmaktaydı.

*04.Aralık.2018 Salı günü : Valiliğin,başvuruda iki kişinin daha yer almadı istendiğinden onları da başvuruya ekledik. İl Hukuk İşleri Md.lüğü Abdi İpekçi Parkının uygun görülmediğini bildirdiğinden ve onların önerisi üzerine dilekçeyi Ulus Atatürk Heykeli önü olarak revize ettik.O gün başvuruya cevap bekledik, cevap alamadık. O gün "heykel önünde engelliler" gösteri yapmaktaydı.

*05.Aralık.2018 Çarşamba günü : Sn.Orhan Ergün ile birlikte önce Ulus'taki Valilik Hukuk İşleri Müdürlüğü'ne sonra da Vali Yardımcısına gittik. Bizi iyi karşıladı ve çay ikram etti. Kısaca basın açıklamamazın amacını anlattık(3.600 ek gösterge, Em.Hiz.Tazminatının belirli bir oranda emeklilere de verilmesi ve 100 lira ek ödemenin güncellenmesi ile emekli Polislerin geçim sıkıntısı). 2 gündür Sn. Valinin Ankara dışında olduğunu, akşama doğru döneceğini ve Ankara'nın hassas bir olması nedeniyle onun onayını alacağını, Ulus Atatürk heykeli önünde yapılmasının kendince mahzuru olmadığını ifade etti.

*06.12.2018 Perşembe günü :  Vali beyin Atatürk Kültür Merkezini (AKM) uygun gördüğü ve tebliğatı almamız istendi, tebliğatı aldık. AKM yetkilileriyle görüştük. Yeri gösterdiler.

Ankara'nın yeri göğü Atatürk, Millet Egemenliği, Türk Yurdunun Başkenti, neresi olursa olsun, biz oradayız.."



ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN