Muammer ŞEN/KARAMAN, () - KARAMAN'da 35 yaşındaki Gül Eser, kendisi dışarıdayken evde yalnız kalan evi 38 yaşındaki Hüseyin Eser’in sobadan sızan gazdan zehirlendiğini düşünerek polise arayıp, itfaiye ve sağlık ekiplerini seferber etti. İtfaiye merdiveni ile girilen evde Hüseyin Eser uyurken bulundu.
Olay saat 23.45 sıralarında Mahmudiye Mahallesi 363 numaralı sokakta meydana geldi. Akrabalarını ziyarete giden Gül Eser, gece 23.45 sıralarında evine döndü. Evde kalan eşi 38 yaşındaki Hüseyin Eser’in kapıyı açması için zili çaldı. Kapıyı açmaması üzerine cep telefonunu arayarak ulaşmaya çalıştı. Ancak cep telefonuna da cevap vermemesi üzerine paniğe kapılan Gül Eser, apartmanın dördüncü katında bulunan evlerinin penceresinin açık olduğunu gördü. Eşinin sobadan duman tüttüğü için pencereyi açtığını ve sızan gazdan zehirlenmiş olabileceğini düşünen Gül Eser, telaşla polisi ve 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi.
Kısa sürede eve gelen ekipler seferber olurken, itfaiye aracının merdiveniyle eve giren polisler, Hüseyin Eser'i uyurken buldu. Polis ve itfaiye görevlilerini karşısında gören Hüseyin Eser büyük şaşkınlık yaşarken, kapıyı açarak eşini eve aldı.

FOTOĞRAFLI