ADANA'da kendisini 'psikiyatrist' olarak tanıtan 41 yaşındaki Mustafa Ö., ilişki yaşadığı üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Y.R.'ye çektiği cinsel içerikli görüntülerle şantaj yaptığı suçlamasıyla tutuklandı.
İddiaya göre, üniversite öğrencisi Y.R., yaklaşık 3 ay önce önce rahatsızlığı nedeniyle bir devlet hastanesinde tedavi gören annesini ziyarete gittiğinde bahçede kendini 'psikiyatrist B.S.' olarak tanıtan Mustafa Ö. ile tanıştı. Bir süre konuşan Y.R. ve Mustafa Ö., sonrasında sevgili oldu. Genç kızla cinsel ilişkiye giren Mustafa Ö., daha sonra psikiyatrist olmadığını belirterek gerçeği anlattı.
GÖRÜNTÜLERLE TEHDİT ETTİ
Y.R.'nin ayrılmak istemesi üzerine cinsel ilişki sırasında görüntü çektiğini söyleyen Mustafa Ö., bu görüntüleri ailesine gösterip internete yüklemekle tehdit etti. Korkan Y.R., bir süre görüşmeyi sürdürse de şantaja dayanamayıp polise gitti. Şikayet üzerine harekete geçen Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Mustafa Ö.'yü gözaltına aldı. Y.R.'yi sevdiğini söyleyip kendisini terketmemesi için şantaj yaptığını öne süren Mustafa Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.