Yeni Yüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi ve ile İstanbul Aile Hekimliği Derneği ( İSTAHED) arasında protokol imzalandı.. 

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi Konferans salonunda düzenlenen protokol imza törenine İSTAHED Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Özbakış, İSTAHED Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Aslı Öncel, İSTAHED Gaziosmanpaşa İlçe Başk. Gürcan Tokatlı, İSTAHED Bayrampaşa İlçe Başk. Sercan Ahmet Uluç, İSTAHED Basın Komisyonu Üyesi Mürüvvet Akyol Yeni Yüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesinden Başhekim Prof. Dr. Müslüm Çiçek, Genel Müdür Yardımcısı Arzu Kaya Öztaş ve hastane yöneticileri katıldı.
Açılış konuşmasını Yeni Yüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesinden Başhekimi Prof. Dr. Müslüm Çiçek gerçekleştirdi. İSTAHED ile ortaklaşa bir şeyler yapabilmekten son derece mutlu olduklarını, bu çalışmanın başlamasındaki temel amaçlarının, bölgedeki en kapsamlı üniversite hastanesi ve öğretim üyeleri kadrolarının olmaları olduğunu belirtti. Aile hekimliğine hizmet veren hekim ve  diğer sağlık çalışanlarına ellerinden geldiğince destek olabilmek, ihtiyaçlarına cevap verebilmek istediklerine değindi  ‘Hastanemiz oldukça kapsamlı bir hastane biz bu şekilde hem  hastalara nasıl yardımcı olabiliriz hem de aile hekimliğinde görev yapan çok önemli görevleri üstlenenlerin bazı sorunlarında nasıl yanlarında olabiliriz diye bir çalışma başlattık.’dedi. 

Dr. Çiçek, konuşmasına ‘İSTEHAD Derneği özellikle eğitimler ilgili çok güzel çalışmaları olan, hizmet içi eğitim şekli, kurslar ve kongreler düzenleyen çok önemli bir kuruluştur. Bundan sonrada yeni organizasyonlarda daha fazla destek olabileceğimizi, eğitim anlamında her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz’ dedi. İSTEHAD Derneği ve Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi arasında ki bu güzel birlikteliği artarak devam etmesini, birbirini desteklediği ortamda çok daha başarılı işler yapabileceğimize olan güvenimi bir daha belirtmek istiyorum diye ekledi. 

İSTEDAH Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serkan Özbakış, İstanbul Aile Hekimliği Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Gaziosmanpaşa ilçesinde görev yaptığına değindi. Türkiye’nin Avrupa’nın en büyük hekim derneği olduklarını, 2200’ün üzerinde üyelerinin olduğunu söyledi. İstanbul da toplamda 3700 aile hekimi olduğunu aile hekimliği dışında eğitimler düzenlediklerini, yılda 10 12 tane akademik eğitimlere katıldıklarına değindi..  

‘Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesine teşekkür ettiklerini bundan sonra ki süreçte iş birliklerini artarak devam edeceğini belirtti. Gaziosmanpaşa da çalışan bir hekim olarak da konuşurken ilçede 126 tane aile hekimi olduklarını,  eğitimlerle ilgili daha fazla neler yapılabiliriz diye konuştuklarını dile getirdi. Hastaneyle dernek arasında güzel bir çalışma olduğunu bundan sonrada bu tarz çalışmalara devam edip daha güçlü ve birlikte olmak istediklerini bildirdi.