SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü kümede kalma yolunda Ankara Demirspor'la zorlu maça çıkmaya hazırlanan Bucaspor, kritik randevu öncesi ikinci yarıdaki iç saha performansına güveniyor.
İkinci devre Buca Arena'da yaptığı 7 karşılaşmanın 4'ünü kazanıp, 3'ünü berabere tamamlayan Bucaspor, 15 puan topladı. Evindeki son yenilgisini ilk yarıda 2-0'lık skorla Kocaeli Birlikspor karşısında alan sarı lacivertliler Amed Sportif ve Sivas Belediyespor'u 1-0, Aydınspor 1923 ve Tarsus İdmanyurdu'nu 2-1 yenip, Keçiörengücü ile 2-2, Tokatspor ve İnegölspor ile1-1 berabere kaldı.
Ankara Demirspor maçıyla bu sezon Buca Arena'ya son kez çıkacaklarını belirten Teknik Direktör Suat Kaya, galibiyete inandığını söyledi. Kaya, "Yönetim bilet fiyatlarını 1 TL'ye düşürdü. Stadı dolu görmek istiyoruz. Biz Ankara Demirspor'u mağlup eder, Kartalspor da Eyüpspor'a yenilirse ligde kalmayı garantileyeceğiz. Evimizde çok iyi bir performans sergiledik, devamını Ankara Demirspor önünde getireceğiz. Rakibimiz de kaybederse düşecek. Kolay maç olmayacak" dedi. Genç teknik adam Manisaspor derbisinde sakatlanan Mehmet İncebacak'ın karşılaşma gününe kadar iyileşeceğini söyledi.