Son şampiyon Real Madrid'i seride 3-0 yenerek adını Euroleague'de Final Four'a yazdıran Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı oyuncuları, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

FB TV'ye konuşan oyuncular şampiyon olmak istediklerini söylediler.

Melih Mahmutoğlu: "İnanılmaz. İstediğimiz gibi oynadık. Her şey istediğimiz gibi gitti. Final Four'dayız. İki maç kaldı. Hedef şampiyonluk. Taraftarımıza ve bizi destekleyen herkese çok teşekkürler. İnşallah şampiyonluk da gelecek."

Luigi Datome: "Çok inandık, iyi mücadele ettik. Kusursuz oynadık. Jan Vesely'nin eksikliğine rağmen müthiş bir mücadele verdik. Onun için kazandık. Bu galibiyet Vesely'e armağan olsun."

Ali Muhammed: "Müthiş bir duygu. İlk kez Final Four'a kalıyorum. İki maçımız daha var, onları da kazandıktan sonra sonuca varacağız. Bütün maçları tek tek ele aldık ve koçun planını uyguladık. Sonuç bu."

Berk Uğurlu: "Çok mutluyuz. Bu sene bunun için çok emek verdik. İki sene üst üste Final Four'da oynayacağız. Bu sene hedefimiz çok daha büyük; şampiyon olmak istiyoruz. Bu taraftara bu yakışır. Elimizden geleni yapacağız."

Kostas Sloukas: "Son şampiyonu yendik. Bizden bekleneni yaptık. İşimiz henüz bitmedi. Şampiyon olmak istiyoruz. Bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum."

Egehan Arna: "Çok heyecanlıyım. İlk senemde bu başarı benim için çok önemli. Çok zor bir takıma karşı oynadık ve 3-0 gibi önemli bir galibiyet aldık. İnşallah kupayı hep beraber kaldıracağız."

Pero Antic: "İlk adımı attık. Final Four'dayız. İyi savaştık. Bu arada lig maçları var, önce onlara konsantre olacağız. İyi bir takımız, çok inandık."

Ricky Hickman: "Oyun planını kusursuz yansıttık. Her oyuncu görevi en iyi şekilde yerine getirdi. Son şampiyonu kupa dışında bıraktık. Turla dönüyoruz, çok mutluyuz."

Bogdan Bogdanovic: "Maça kötü başladım ama ikinci yarıda arkadaşlarımın da katkısıyla kendimi buldum ve skora katkı verdim. Final Four'da çok zorlu bir mücadele bekliyor bizleri."

Nikola Kalinic: "3-0 kolay gibi görülebilir ama öyle olmadı. Gerçekten üç maçı da savaşarak, mücadele ederek kazandık. Çok zor bir rakibi mağlup ettik. Vesely'nin de desteği ve katkısıyla şampiyonluğa gideceğiz. Laboral Kutxa iyi bir takım ama onları da eleyeceğiz."