PTT 1'inci Lig takımlarından Giresunspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Boluspor maçından 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.
Boluspor maçının hazırlıklarını bugün yaptıkları antrenmanla sürdüren yeşil beyazlılarda kaleci Anıl çalışmalara başladı. Vedat Bora’nın sakatlığı ise devam ediyor. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, geçtiğimiz hafta Samsunspor'u yenerek haftayı güzel bir galibiyetle kapattıklarını belirterek, hedeflerinin Boluspor maçıından puanla dönmek olduğunu söyledi.
Bazen inişli çıkışlı bir grafik çizseler de iyi bir seride ilerlediklerini ifade eden Sözeri, "Güzel bir hikayemiz var, güzel bir hikaye yazıyoruz. Bu hikayeyi de güzel bir şekilde sonlandırmak istiyoruz. Bunun içinde son dört maçımız çok önemli. Bu hafta sonu oynayacağımız Boluspor maçından kesinlikle puanla dönmeliyiz. Zor maç olacak, çünkü rakibimiz alt tarafla ilgili bağlarını henüz koparamadı. İyi konsantre olup, eksiksiz oynayıp galip gelmek için mücadele edeceğiz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Sözeri, gurbetteki taraftarları da maça beklediklerini dile getirerek, "Gurbetteki taraftarlarımız bizi her deplasmanda destekliyorlar. Fazla mutlu edemedik ama bu hafta onları evlerine mutlu göndermek istiyoruz. Onlar da bizden desteklerini esirgemesinler" ifadesini kullandı.

FOTOĞRAF