İstanbul,() - SAMSUN'da 22 Nisan'da başlayacak Türkiye Erkekler Birinci Voleybol Ligi final etabı maçlarına hazırlanan Halkbank, Kulüp Başkanı Selahattin Süleymanoğlu'nun evsahipliğinde düzenlenen yemekte bir araya geldi. Oyuncular ve teknik heyetin katıldığı yemekli toplantı, neşeli ve samimi bir ortamda geçti. Yemek sonunda takıma yönelik bir konuşma yapan Başkan Süleymanoğlu, birinci etap maçlarında bir yol kazasına uğradıklarını söyledi.
Her şeyin yeniden başlayacağını dile getiren Selahattin Süleymanoğlu şöyle devam etti: "Sizden isteğim ilk maça çok iyi konsantre olmanız. İyi bir başlangıç yapmalıyız. Bu çok önemli. Benim ve Kaptan Ulaş'ın memleketi Samsun'da oynayacak olmamız da ayrı bir önem taşıyor. Bizi merak eden, izlemeye gelecek çok sayıda voleybolsever tribünde olacak. Samsun'da daha önce Spor Toto Süper Kupa'yı kazanmıştık. Akıllarında 'şampiyon takım' olarak kaldık. Samsun'daki taraftarımıza bir de şampiyonluk kupası sevinci tattırmamız gerekiyor. Aslında size bunları hatırlatmam bile gerekmiyor ama herkesin üstüne düşen görevi fazlasıyla yapacağına inanıyorum."
Oynayan, sonradan giren tüm oyuncuların kazanma azmini tüm maçlarda göstermesini isteyen Süleymanoğlu, Halkbank kulüp görevlilerinin, oyuncuların rahat maç oynamaları adına lojistik destek vermek için çalışmaya başladıklarını söyledi.
Kendi ailesinin de maçları izlemeye geleceğini belirten Başkan Selahattin Süleymanoğlu, "Pazar akşamı hepimiz evimize, ailelerimizin yanına mutlu olmuş ve mutlu etmiş bir şekilde gitmek istiyoruz. Bunu sağlayacak olan da sizlersiniz. Size sonsuz güveniyor ve başarılar diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

(FOTOĞRAFLI)