İZMİR, ()- EUROCUP son 16 Turu'na adını yazdıran Pınar Karşıyaka ile Galatasaray Odebank yarın ilk maçta İzmir'de kozlarını paylaşacak.
Karşıyaka Arena'da oynanacak müsabaka saat 19.00'da başlayacak. Güvenlik gerekçesiyle Galatasaraylı taraftarların salona alınmayacağı maçın biletleri tam 40 TL, öğrenci ise 20 TL olarak açıklandı.
Karşıyakalı sporseverlerin tam biletleri KSK Store'lardan, öğrencilerin ise Arena'nın gişelerinden temin edeceği açıklandı. Yeşil kırmızılılarda sakatlığı süren Palacios'un yanı sıra statü gereği Samet Geyik forma giyemeyecek. İyileşen Kenan Sipahi ise oynayabilecek. Karşılaşmanın rövanşı 1 Mart Salı günü İstanbul'da oynanırken, turu geçen takım, çeyrek finalde Bayern Münih-Alba Berlin eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Pınar Karşıyaka başantrenörü Ufuk Sarıca, her kupada olduğu gibi Eurocup'ta da hedeflerinin final ve şampiyonluk olduğunu tekrar etti.
Güçlü ve tecrübeli bir rakiple karşılaşacaklarını belirten Ufuk Sarıca, "Rakibimizi ligde yenmiştik ama bu maç farklı bir havada oynanacak. İki Türk takımının Avrupa arenasındaki karşılaşmasının çok zevkli geçeceğine inanıyorum. Taraftarımızın desteği ile sahadan istediğimizi alarak ayrılacağımıza inanıyorum" dedi.