RÖNESANS TED Ankara Kolejlileri 90-80 mağlup eden Royal Halı Gaziantep’in başantrenörü Stefanos Dedas, karşılaşmadan galip ayrılarak play offlara kaldıkları için sevindiklerini söylerken şöyle dedi:
"Gaziantep tarihinde bence en önemli basketbol günü. Sezon başında play off oynayacağımızı düşünenlerin sayısı çok azdı. Bunu maçtan önce de düşünüyorum, oyuncularımla gurur duyuyorum. Oyuncularıma bu sene çok iyi iş yaptıklarını söyledi. Maçı kazandık play off'a kaldık., Çok mutluyuz. Taraftarlarımıza tarihi bir gün yaşattık."
Rönesans TED Ankara Kolejliler başantrenörü Selam Gökçe ise karşılaşmada oyuncularının iyi mücadele ettiğini ancak kazanamadıklarını belirterek şunları söyledi:
"Ligin son haftasında Royal Halı Gaziantep’in ciddi bir play off hedefi varken, biz ise hedefimiz bitmiş olarak sadece iyi top oynamak için son maça çıktık. İlk yarıda istediğimiz oyunu oynamadık ve 17 sayı geri düştük. İkinci yarı kısmen toparlandık. Biraz daha arzulu ve istekli oynamaya başladık. Maçın sonuna ortak olabilirdik. Hedefin olması ciddi bir motivasyon sağlıyor. Onun için de galibiyete uzanamadık, fakat maçta oyuncularımın gösterdiği performanstan memnunum. Royal Halı Gaziantep’e başarılar diliyorum."

FOTOĞRAFLI