Hakan AKGÜN/ SAMSUN, ()- SAMSUNSPOR Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Gazinatep Büyükşehir Belediyespor maçı ile ilgili biz bütün camiamız inandık. Ben, futbolcularımıza ve teknik ekibimize güveniyorum. Biz bu zorlu deplasmandan yüzümüzün akıyla döneceğiz" dedi.
PTT 1'inci Lig talkımlarından Samsunspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Gazinatep Büyükşehir Belediyespor maçı için bugün sabah saatlerinde uçakla Ankara aktarmalı Gaziantep’e gitti. Bugün saat 16.00’da Gaziantep'de son antrenmanı gerçekleştirecek olan Samsunspor’da hedef galip gelmek.
Kırmızı beyazlı ekibe güvendiğini ve zorlu deplasmandan galip ayrılacaklarını söyleyen Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Oyuncularımız ve teknik ekip sadece bu maçı düşünüyor. Bu maça konsantre olmuş durumdalar. Gazinatep Büyükşehir Belediyespor maçı ile ilgili biz, bütün camiamız inandık. Ben, futbolcularımıza ve teknik ekibimize güveniyorum. Bu zorlu deplasmandan yüzümüzün akıyla döneceğiz. Ayrıca taraftarlarımıza da güveniyoruz, zorlu maçta bizleri yalnız bırakmamalarını temenni ediyoruz” dedi.

FOTOĞRAF