CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer,Kütahya'da  bugün düzenlenen basın toplantısında, "AKP, Referandum için yalan siyaseti yapıyor..Millete doğruları söylemiyor.Ama biz,yurttaşlarımıza doğruları anlatmaya geldik." şeklinde konuştu.



CHP Parti il binasında İl Başkanı Dr.Zeliha Aksaz Şahbaz,İlçe Başkanları,CHP İl Genel Meclisi üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, parti yöneticileri ile partililerin de hazır bulunduğu toplantıda basına açıklamalarda bulunan vekil Biçer, "16 Nisan'da milletin kendi kaderiyle ilgili bir seçim söz konusu. Bu açıdan 16 Nisan’da yapılacak referandumda ülkemizin rejimi oylanacak.Bu nedenle, Cumhuriyet rejimine sıkı sıkı sahip çıkılması için " Hayır " oylarınıza talibiz.. " dedi




İKİ DOKTOR VEKİL, HEKİMLERİN TIP BAYRAMINI KUTLADI 

Doktor kadın vekil Biçer, Basın toplantısına," Bugün 14 Mart Tıp Bayramı.Ben ve Kütahya İl başkanımız her ikimizde tıp doktoruyuz.Tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını buruk da olsa kutluyorum." diyerek, "15 yıldır iktidarda olan AKP'nin sağlık politikası çökmüştür.Paralı sağlık sistemine 16 Nisan referandumunda HAYIR oyu vererek, dur diyeceğiz " dedi.





16 Nisan referandumunda 'Evet' çıkması halinde," Sağlıkta devrim yapıyoruz.Ülke genelinde Şehir Hastanelerini açıyoruz." denilerek, şehir hastanelerinin doluluk oranının yüzde 70 seviyesinde tutabilmek için adeta vatandaşların hasta olmasının özendirileceğini öne sürdü.

Kadın vekil Biçer,Dayatma Anayasa Değişikliğine " Hayır " demek için Kütahya CHP parti yöneticileri birlikte bugün Gediz ve Simav ilçelerinde saha çalışması yapacaklarını, bu ilçelerde yaşayan yurttaşlara referandumda neden "hayır " demeleri gerektiğini maddeler halinde tek tek anlatacaklarını dile getirdi.




Vekil Biçer ," Yurttaşlarımızın ayaklarına giderek, onlarla kucaklaşıyoruz, onlara bunun sıradan bir parti seçimi olmadığını, çocuklarının, torunlarının geleceklerini yani kaderlerini oylayacaklarını anlatıyoruz. 16 Nisan’da bir parti, milletvekili ya da belediye başkanı seçimi yok. Burada milletin kendi kaderiyle ilgili bir seçim söz konusu.. Bu açıdan 16 Nisan’da yapılacak referandum çok önemli.Bunun için tercihinizi tek adam rejimi olan Başkanlık rejimine değil, tercihinizi cumhuriyet rejimi için HAYIR oyu ile taçlandırınız." dedi




PARTİ BİNASI KAPISINDA PARTİLİLER " HAYIR " PANKARTI AÇTILAR


Parti binası giriş kapısı önünde, basın toplantısına katılan partililer, İl Başkanı Dr.Zeliha Aksaz Şahbaz, Dr.kadın vekil Tur Yıldız Biçer ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler, referandumda Anayasa değişikliği için vereceklerini oylarının HAYIR olacağını " HAYIR " pankartlarını açarak, kamuoyuna duyurdular..

www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN