Kamu yararına çalışan Türkiye Polis Emeklileri Derneği Kütahya Şubesi, dernek üyesi polis emeklilerine eşleriyle birlikte gelenelsel hale getirdikleri iftar yemeği verdi.




Kütahya Polis evi'nde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan polis emeklileri, iftar yemeği veren Polis Derneği Kütahya Şube Başkanı Aydın Bola'ya teşekkürlerini ilettiler. 



Genel Merkezi İstanbul'da bulunan ve Türkiye genelinde 34 şubesi faaliyette olan Derneğin Kütahya Şube Başkanı Aydın Bola'nın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine,Kütahya İl Emniyet Hasan Çevik bir başka programı olması nedeniyle,katılamazken İl Emniyet Müdürünü temsilen İl Emniyet Müdür Yardımcıları,Polis Derneği Genel Merkez Basın Sözcüsü Halis Kahraman, dernek yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyesi polis emeklileri eşleri ile birlikte katıldı.




Dernek Şube Başkanı Aydın Bola, iftar yemeği ardından yaptığı konuşmada, 

“ Kamu yararına çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği olarak Barış, kardeşlik ve beraat ayı olan Mübarek Ramazan ayına sizlerle birlikte tekrar ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Esasen aramızda daima mevcut bulunan ,Birlik beraberlik huzur ve mutluluğun canlı bir göstergesi olan ve bu gün burada bizleri bir birimize daha da yakınlaştırıp kenetleyen ve bu vesile ile sevgi ve dostluk bağlarımızı daha da güçlendirerek pekiştiren ve burada iftar yemeğimize teşriflerinizle bizleri onurlandırdığınız  için şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına sonsuz teşekkürlerimi sunmayı görev bilmekteyim.

Biz Şehitler,Gaziler ve nice isimsiz kahramanların yuvası olan Türk Emniyet Teşkilatının Emekli mensupları olarak ,Uzun yıllar Devletimize ve Halkımıza hizmet ederek gurur ve şerefle Emekli olmanın hazzını Mutluluğunu yaşamakla birlikte mensubu olduğumuz Türk Emniyet teşkilatının yüce ismine ve imajına yakışır bicimde gerek Emeklilerimizi ve gerekse de çalışan mensuplarımızı temsil ediyoruz.

Kütahya Şubesi olarak,derneğimizin Genel Merkezi ile sizlerin bizlere verdiği güvenle, emekli mensuplarımızın Özlük ve Sosyal hakları için elimizden gelen azami gayreti göstermekteyiz.

Bizleri emanetine memur ettiğiniz bu görevimizi yaparken Derneğimizi zarara sokacak işleri kesinlikle yapmadık. Derneğimizin kapısını her zaman üyelerimize açık tuttuk.

Derneğimize mağduriyet ve ihtiyaç amaçlı bir dilek ile gelen veya telefon eden hiçbir üyemizi ve vatandaşlarımızı geri çevirmedik,üyelerimizin sevinçli ve üzüntülü günlerinde , hastalıklarında kısaca her daim yanlarında olmaya çalıştık,görevimiz süresi boyunca Şeffaf, dürüst hizmet anlayışı ve ilkemizden asla taviz vermeden çalışarak en iyi şekilde görevimizi yapmaya ve derneğimizi daha da yüceltmeye devam edeceğimizi bildirir, bu duygu ve düşüncelerle ; 

Mübarek Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden en kalbi duygularla kutlar, çok değerli aileniz ve sevdiklerinizle birlikte huzurlu bir bayram geçirmenizi ve bu bayramın ülkemiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diler. saygılar sunarım..

Ramazan Bayramının 2'inci günü saat 14.00'de Dernek lokalimizde üyelerimiz ve meslektaşlarımızla bayramlaşma yapacağız, hepinizin teşriflerini bekliyoruz.."

Şube Başkanı Aydın Bola, konuşmasının ardından emekli Emniyet Müdürü İbrahim Solmaz'a söz hakkı verdi. Emekli Müdür Solmaz'da yaptığı konuşmada, dernek üyeleri ile iftar yemeğinde birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, " Ben,Emniyet teşkilatına verdiğim 50 yıllık hizmetimin ardından emekli oldum. Kütahya'nın Ahiler köyünde ikamet ediyorum.Bu köyde 6 dönümlük bahçeli bir evim var.Tüm meslektaşlarıma evimizin kapısı her zaman açık.Eş ve çocuklarınızla birlikte geliniz, misafirim olunuz.." dedi




FOTO'da (Solda) Şube Başkanı Aydın Bola ile en kıdemli üye Recep Yüksek görülüyor..

Şube Başkanı Aydın Bola ile iftar yemeğine katılan en kıdemli üye olan 12400 sicil numaralı polis emeklisi Recep Yüksek ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmesi ile proğram sona erdi.




www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN