Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof.Dr.Remzi GÖREN, kampüste Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcileri ile yemekli istişare toplantısında bir araya geldi.. 

Üniversite kampüsünde düzenlenen yemekli istişare toplantısına, kamu yararına çalışan Türkiye Polis Emeklileri Derneği Kütahya Şube Başkanı Aydın Bola, dernek sekreteri Mustafa Nazlıpınar ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcileri katıldı..

İstişare toplantısında ; Üniversite ile Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) işbirliğiyle, Kütahya'nın çözüm bekleyen sorunlarını tespit ederek, bu sorunları kısa, orta ve uzun vadede çözüme kavuşturmak için Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcilerinin görüş ve önerileri tek tek ele alındı.




Türkiye Polis Emeklileri Derneği Kütahya Şube Başkanı Aydın Bola, istişare toplantısında, Kütahya'nın çözüm bekleyen sorunlarını ve çözüm önerilerini katılımcılarla paylaştı..





Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcileri Kütahya'nın çözüm bekleyen sorunlarını istişare toplantısında uzun uzun ayrıntılarıyla katılımcılar ile paylaştı.




İstişare toplantısının sonunda, toplantıya katılanlar hep birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi..


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN