Kamu yararına çalışan Türkiye Polis Emeklileri Derneği Kütahya Şube Başkan Yardımcısı Zeki Şan, POLEMDER Kütahya internet sayfasından yaptığı paylaşım da bu görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Genel Merkezi İstanbul'da bulunan ve Türkiye genelinde 34 şubesi faaliyette bulunan derneğin kesintisiz 16 yıldır Genel Başkan görevini emekli Emniyet Müdürü Mustafa Acar yürütüyor..

Dernek üyesi Zeki Şan'ın POLEMDER Kütahya internet sayfasından yaptığı duyuru'da şu ifadeler yer aldı : 

" DUYURU 

2015 yılında üye olduğum ve akabinde yapılan genel kurulda yönetim kuruluna seçildim.

Amacım üyelerimize yardımcı olmaktı, başkan yardımcısı sıfatımla bazı müdahalelerde bulundum ancak başarılı olamadım, dernek ile ilgili konularda bilgilendirilmedim, bazı toplantılara dahi davet edilmedim, yönetim kurulundaki başkan yardımcılığı görevimi rahat yapamadığımdan ve gururuma yediremediğimden dolayı 21.08.2017 tarihi itibarı ile dernek yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevimden istifa etmiş bulunuyorum.

Siz değerli dernek üyesi büyüklerimin bilgisine sunarım, sizlere hakkımı helal ediyorum, sizde hakkınızı helal ediniz.

Saygılarımla."


Kütahya POLEMDER
 Şube Başkanı Aydın Bola 'nın da POLEMDER Kütahya sayfasında Zeki Şan'ın yaptığı duyuru paylaşımı altına yazdığı YORUM' da ise şu ifadeler yer aldı : 

Aydın Bola : Dernek üyelerimize yanlış bilgi verilmek istendiği için açıklık getirme gereğini duydum .

Seçimden bu güne kadar 18 Yönetim kurulu toplanmış ancak 2'sine katılmamış bunun da haklı gerekçesi bulunduğu 1.cisinde iş için Ankara'da diğerinin ise Ayvalık' ta tatilde bulunduğu diğerlerine tamamen katılmış alınan kararlarda oy birliği ile alındığından nasıl bigilendirilmemiş olabilir yine de beraber çalışmamızdan dolayı Zeki bey'e teşekkür ediyorum.

Çalışma sırasında hiç bir tezata düşmedik, bundan sonra da fikir ve önerilerine önem vereceğimi bildirir, tekrar teşekkür ediyorum.."


www.ulusalses.com