Türkiye Polis Emeklileri Derneği Kütahya (POLEMDER) Şube Başkanı Aydın Bola, 15 Temmuz 2016 günü yaşanan insanlık dışı hain darbe girişimini en şiddetli şekilde bir kez daha lanetleyerek,15 Temmuz’un birinci yıldönümünde; bir mesaj yayımladı.

Başkan Aydın Bola'nın POLEMDER yönetim kurulu adına 15 Temmuz’un birinci yıldönümünde yayımladığı mesaj da şu ifadeler yer aldı :
Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları, devletin birçok kurumunun içine sızmış olan müritleri aracılığıyla 15 Temmuz 2016 tarihinde, darbe girişiminde bulunarak Türk Milletine karşı hain bir saldırı düzenleyerek, yüzlerce asker,polis ve sivil vatandaşlarımızın vahşice katledilmesine, yüzlerce demokrasi gazisinin yaralanmasına neden olmuştur.

15 Temmuz’un birinci yıldönümünde; Kütahya POLEMDER polis derneği yönetimi olarak, bu insanlık dışı hain darbe girişimini en şiddetli şekilde bir kez daha lanetliyor, asker,polis ve sivil vatandaş demokrasi aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa ve yüce Türk Milleti ile Türk Polis teşkilatı'na, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne geçmiş olsun dileklerimizi bir kez daha sunuyoruz.

 Ayrıca, yurt içi ve yurt dışında vatan savunması yapan, neredeyse her gün şehit vererek terörle mücadelesine devam eden kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile Türk Polis teşkilatı mensuplarının moral ve motivasyonunun en üst düzeyde tutulması hepimizin görevidir.

Bugün Türkiye’de yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıl dönümü. Tam olarak bir yıl önce milyonlarca vatandaşımız siyasi, kültürel ve etnik farklılıklarını bir kenara bırakarak, anayasamızı askıya almaya çalışan, masum sivillere ateş açan ve Meclisimizi bombalayan darbecilere karşı ortak bir duruş sergiledi. Türk milleti el birliğiyle silahlı bir grubun demokrasisine, özgürlüğüne ve yaşam tarzlarını el koymasını engelledi.Bu saldırı engellenmeye çalışılırken 250 kişi şehit oldu ve 2 bin 193 insanımız yaralandı.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Milletinin bağrından çıkmış TSK mensupları ve Türk Polis teşkilatın cesur yürek kahraman polisleri tarih boyunca milletiyle karşı karşıya değil yan yana olmuş ve olmaya da devam edecektir.Asker ve polisin birlik ve beraberliğini kimse bozamayacaktır.Vatanın bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan tüm saldırı girişimleri bugün olduğu gibi her daim asker ve polis tarafından bertaraf  edilecektir."


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN