Kamu yararına çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER) Kütahya Şube Başkanı Aydın BOLA, Yönetim Kurulu adına dün Diyarbakır'de yaşanan terör saldırısında  4 polis memuru meslektaşlarının şehit düşmesi, 2 polis memuru meslektaşının yaralanarak, hastanede tedavi altına alınmasının ardından taziye mesajı yayımladı..

Başkan Bola'nın yönetim kurulu adına yayımladığı taziye mesajı'nda şu görüşler yer aldı:

"Diyarbakır'da 16 Ocak 2017 Pazartesi günü Dicle Üniversitesi içerisinde bulunan hafriyat döküm alanında görevli çevik kuvvet polisimizi taşıyan zırhlı aracın geçişi esnasında bölgede bulunan Sadi Mezarlığı duvarının olduğu bölgeye önceden tuzaklanmış patlayıcı maddenin infilak ettirilmesi suretiyle bombalı saldırı düzenlendiğini, meydana gelen saldırıda 4 polis memuru meslektaşımızın şehit olduğunu, 2 polis memuru meslektaşımızın yaralandığını ve hastanede tedavi altına alındığını teesürle öğrenmiş bulunmaktayız.

Milletimizin huzuruna kastedenler ve onların taşeronları, kahraman polislerimizi hedef alan menfur saldırılarla, ülkemizi istikrarsızlaştırmaya, halkımızın moralini bozarak kaos oluşturmaya çalışıyorlar. Ancak, güvenlik güçlerimiz soğukkanlılığını muhafaza ederek, bu tür kirli oyunlara asla geçit vermeyeceklerdir.

Halkımızın güvenliğini ve huzurunu sağlamak için fedakarca görev yapan güvenlik güçlerimiz terörle mücadelesini sürdürmekte son derece kararlıdır.

Bu hain saldırıyı kınıyor, sorumlularının en kısa sürede kahraman güvenlik güçlerimiz tarafından yakalanarak, yüce Türk adaletine teslim edileceğine ve hak ettikleri cezaya kavuşturulacaklarına yürekten inanıyoruz.

Bu acımasız saldırıda şehit düşen polis memuru meslektaşlarımızın ailelerine, yakınlarına, Türk milletine ve Emniyet camiasına baş sağlığı, yaralanan meslektaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Acılarını paylaşıyoruz."


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER-Halis KAHRAMAN