Türkiye Polis Emeklileri Derneği Kütahya Şubesi basın panosu oluşturdu. Dernek lokalinde oluşturulan basın panosu sayesinde dernek üyesi polis emeklileri derneğin faaliyetlerinin yer aldığı haberleri panodan okuyarak haberdar oluyor.

Genel Merkezi İstanbul’da bulunan ve Türkiye genelinde 34 şubesi faaliyette olan derneğin Kütahya Şube Başkanı Aydın Bola,
“ Kütahya’da Doruk Gazetesi,Medya Kütahya Gazetesi, Yeni Kütahya Gazetesi,Kütahya Postası ve Kütahya Ekspres isimli yerel gazetelerde derneğimizin faaliyetlerini içeren haber küpürlerini keserek, dernek lokalimizde bir basın panosu oluşturduk.

Panoya polis emeklileri büyük ilgi gösteriyor. Dernek lokalimize her geldiklerinde panoda yer alan haber küpürlerini tek tek okuyorlar.Derneğimizin faaliyetlerinden hem Kütahya kamuoyu hem de dernek üyelerimiz haberdar oluyorlar.Yerel gazeteleri takip ederek, panoda yer alan haber küpürlerini sık sık yenileyeceğiz.Üyelerimizi dernek faaliyetlerimizden haberdar edeceğiz..“
dedi

Dernek üyesi polis emeklileri de,” Dernek lokalimizde oluşturulan basın panosundan çok memnunuz. Güzel bir uygulama. Derneğimizin tüm faaliyetlerini Kütahya’da yerel gazeteler de yer alan haberlerden okuyarak öğreniyoruz. Hem Kütahya kamuoyu hem de polis emeklileri bizler de derneğimizin faaliyetleri ile polisleri ilgilendiren önemli haberlerini buradan okuyoruz ve olup bitenlerden haberdar oluyoruz.

Bu basın panosunun hazırlamasında emeği geçen Dernek Başkanı Aydın Bola ile dernek faaliyetlerimizi yerel gazetelere servis ederek haber yapılmasını sağlayan dernek Başkan Yardımcısı Zeki Şan ve derneğimizin Genel Merkez Basın Sözcüsü Halis Kahraman’a tek tek çok teşekkür ediyoruz."
dedi.


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN