Genel Merkezi İstanbul'da bulunan ve Türkiye genelinde 34 şubesi faaliyette olan(K.Y.Ç) Türkiye Polis Emeklileri Derneği Konya Şubesi’nin ultra modern yeni binası törenle hizmete girdi.



Dernek Genel Başkanı Mustafa ACAR’ın, Genel Merkez seçimlerinde, Genel Kurul delegeleri ve Konya Şubesi yöneticilerine verdiği söz üzerine kısa bir süre önce satın alınan Selçuklu İlçesi, Yazır Mahallesi’nde etrafı duvarlarla çevrili 600 m² bahçeli, 3 katlı villadan oluşan Konya Şubesi yeni hizmet binası, Kuran-ı Kerim tilavetini takiben yapılan dualarla birlikte toplu halde kesilen kurdele sonrası hizmete açıldı.




Davetli ve üyelerle birlikte 500’ ü aşan bir topluluğun katıldığı açılışa, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir AKYÜREK, Konya Milletvekili Recep KONUK mesajgönderdi.






Açılışta bir konuşma yapan;Genel Başkan Mustafa ACAR “ Bu hizmetler en mükemmel bir şekilde kendi binası olmayan bütün şubelere gelmeye devam edecek “Allah’a şükürler olsun ki! Verdiğimiz sözü yerine getirdik ve Konya’daki tüm meslektaşlarımıza layık bir şube binasını hizmete açmayı başardık. Bu açılış vesilesi ile sizlere yeni bir müjde vermek bahtiyarlığına eriştiğim için çok mutluyum. Zira 2017 derneğimiz için yeni biratılım yılı olacaktır. Bu yıldan itibaren, hizmetlerimizin her geçen gün arttığını ve giderek daha da mükemmel olduğunu, İnşaallah hep birlikte göreceğiz.”

“ İşte Atılımın ispatı karşınızda. Konya Şubesi Yeni Hizmet Binası.”
Kısa bir süre sonra,sıra diğer illere de gelecek. İşte hizmet bu, İşte bizim derneğimize hizmet anlayışımız bu. Esasında daha fazla konuşmamızada gerek yok. Çünkü eser kendisi konuşuyor.” diyerek sözlerini bitirdi.



Açılışa Genel Başkan Mustafa ACAR ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra, çeşitli il ve ilçelerimizin Şube Başkan ve üyeleri ile Konya Şube Başkanı Orhan Doğruer, SELÇUKLU Kaymakamı Sabit KAYA, KARATAY Kaymakamı A.Selim PARLAR, YILMAZ Emniyet Hizmetleri Derneği Başkanı Osman Mümtaz KULLUK, ATİKER Ceosu Mehmet Ali ATİKER, TEŞPAR Motorlu Araçlar A.Ş. Ceosu, Kamil BÜYÜKTAŞ ve IŞIK Bakır San Tic.A.Ş Ceosu Süleyman IŞIKÇEVİREN’in yanı sıra dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.



Genel Başkan ACAR ve beraberindekiler, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından hizmete giren yeni şube binasının tüm Türkiye’deki Emekli kardeşlerimize hayırlı olmasını diledi.


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN