Kütahyalı 66 yaşındaki emekli ilköğretim okulu müdürü ve eğitimci-Yazar Emin Gül, Türkiye Polis Emeklileri Derneği'nin Kütahya Şubesi'ne gelerek nezaket ziyaretinde bulundu. 



FOTO'da eğitimci-Yazar Emin Gül ile dernek 2.Başkanı Zeki Şan görülüyor.

Dernek lokalinde gerçekleşen ziyarette, eğitimci-Yazar Emin Gül, yeni piyasaya çıkan "Makaleler,Araştırmalar,Derlemeler " isimli kitabını bugün tek tek imzalayarak, Polis Emeklileri Derneği'nin Kütahya Şubesi 2. Başkanı Zeki Şan, dernek üyesi Rasim Kuru ve Genel Merkez Basın Sözcüsü Halis Kahraman'a hediye etti. 

Dernek yöneticileri de ziyaretten ve kendilerine kitap hediye edilmesinden dolayı, eğitimci-Yazar  Emin Gül'e teşekkürlerini ileterek," Emeğine  yüreğine sağlık, okuru bol olsun" dilekleriyle kutladılar. 



FOTO'da (Soldan sağa) Halis KAHRAMAN,Rasim KURU,Emin GÜL ve Zeki ŞAN görülüyor.

Ziyaretin anısına birlikte  hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Eğitimci-Yazar  Emin Gül, 35 yıllık meslek hayatı boyunca binlerce öğrencinin öğretmenliğini yaptığını,onların vatan ve millete hayırlı insanlar olarak yetiştirmek için çalıştığını belirterek, insanoğlunun hayatı boyunca kazanmış olduğu bilgi,beceri ve kültürlerini kendisinden sonraki nesillere aktarmak ve ışık tutmak amacıyla, yazılı eserini bu kitapta topladığını ifade etti. 


www.ulusalses.com- ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN