Kütahya’da 7 Temmuz günü tedavi gördüğü hastanede vefat eden emekli polis memuru Mehmet Baş'ın kızı Meral Bozdemir, Türkiye Polis Emeklileri Derneği Kütahya Şube Başkanı Aydın Bola’ya babasının cenaze törenini organize ederek, aileye her türlü destek vererek acılarını paylaştıklarından dolayı hem teşekkür etti, hem de makbuz karşılığı bir miktar maddi para bağışında bulundu.



Foto :Merhum polis Mehmet BAŞ

Genel Merkezi İstanbul’da bulunan ve Türkiye genelinde 34 şubesi faaliyette olan derneğin Kütahya Şube Başkanı Aydın Bola, “Dernek üyesi merhum emekli polis memuru Mehmet Baş’ın kızı Meral Bozdemir hanımefendi, dernek binamıza gelerek, babasının cenaze törenine organize ederek, dernek yöneticileri olarak aileye yardımcı ve destek olduğumuzdan dolayı, memnuniyetlerini ifade ederek, şahsıma ve dernek yöneticilerine teşekkürlerini iletti. Derneğimize maddi para bağışında bulunmak istediğini söyleyince çok duygulandım. Polis kızının derneğimize böylesine anlamlı şekilde yaklaşmasını örnek bir davranış olarak değerlendirdik. Duyarlı bir polis kızımızın derneğimize maddi bağışta bulunması beni çok duygulandırdı.Allah kendisinden razı olsun.

Dernek olarak, emekli meslektaşlarının hem sevinçlerini hem de acılarını paylaşıyoruz.Derneğimize yapılan maddi bağışlar sayesinde, meslektaşlarımıza imkanlarımız ölçüsünde maddi ve manevi yönden yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu yardımlarımızı da dernek genel merkezimizin maddi destekleriyle sürdürmeye devam edeceğiz.”
dedi.



Polis kızı Meral Bozdemir de “ Sevgili Babamız Kütahya’da uzun süredir hastanede tedavi görüyordu.Kendisini 76 yaşında yitirdik.Dernek olarak, babamızın cenaze törenini organize ederek, acımızı paylaşan ve ailemize her türlü desteği esirgemeyen başta dernek şube başkanı Aydın Bola ve dernek yöneticilerine tek tek teşekkürlerimizi sunuyoruz.Allah hepsinden razı olsun.Ailemize gösterdikleri yakın ilgiden dolayı, memnuniyetimizin bir ifadesi olarak, derneğimize maddi para bağışında bulunmak istedik. Dernek yöneticileri de bağışımızı kabul ettiler..Derneğimize bağış tutarımız azda olsa en azından ailemizin de katkısının olmasını istedik. Desteğin azı çoğu olmaz diyerek, Dernek Şube Başkanı Aydın Bola’ya makbuz karşılığı para bağışında bulunduk..” dedi.




1941 Kütahya Emet doğumlu merhum emekli polis memuru Mehmet Baş’ın 25675 sicil sayısıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü kadrosundan 1993 yılında emekli olduğu, anılan tarihte Kütahya’ya yerleştiği ve burada ailesiyle birlikte yaşadığı, vefatının ardından düzenlenen cenaze töreni ile Kütahya Perli Mahallesi Perli Mezarlığına defnedildiği, evli ve 2 kız,1 erkek 3 çocuk sahibi olduğu ifade edildi.

www.ulusalses.com-ÖZEL HABER-Halis KAHRAMAN