Vali- Emniyet Genel Müdürü (EGM) Selami ALTINOK, Emniyet teşkilatı mensuplarına yönelik yeni yıl kutlama mesajı yayımladı.

EGM Altınok'un yeni yıl kutlama mesaj'nda şu görüşler yer aldı : 

Kıymetli Meslektaşlarım,

Her alanda çağdaş ve evrensel ilkeleri benimseyen bir teşkilatın üyesi olarak önemli gelişmelere ve olaylara sahne olan 2016 yılını acı tatlı gelişmelerle geride bırakıyor ve yeni umutlarla 2017 yılına merhaba diyoruz.

Emniyet teşkilatı olarak  yılın 365 günü mesai mefhumu gözetmeksizin, vatandaşlarımızın hak ve hürriyetleri ile can ve mal güvenliğini sağlamak gibi ulvi bir görevi ifa etmektesiniz. Her yıl olduğu gibi 2017 yılında da birlik ve beraberliğimize karşı tehdit oluşturan her türlü şer odağına karşı mücadelemizin, yasaların bize verdiği yetki çerçevesinde yılmadan süreceğine olan inancım tamdır.

Tüm dünya da şahit olmuştur ki 15 Temmuz gecesi gerçek vatan evlatlarıyla cumhuriyetimizi ve demokrasimizi hainlerden koruyarak verdiğimiz mücadele yalnızca kendi tarihimize değil, çağdaş dünya tarihine de altın harflerle yazılmıştır.

Desteğini her daim yanımızda hissettiğimiz aziz milletimizin takdirine mazhar olmuş hizmetleri yerine getirirken göstermekte olduğunuz üstün gayret ve sabırdan ötürü her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Fedakar mesai arkadaşlarım, bu duygu ve düşüncelerle 2017 yılının ülkemiz ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini temenni ediyor, sizlerin ve ailelerinizin yeni yılını kutluyor, bugünlere ulaşmamıza vesile olan aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.." 

www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN

Editör: TE Bilişim