Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, sosyal medya hesabından Türk Polis Teşkilatının 174.kuruluş yıldönümü dolayısıyla, meslektaşlarına kutlama mesajı paylaştı..



Celal Uzunkaya'nın kutlama mesajında şu ifadeler yer aldı :

 "Ülkemizin huzuru ve güvenliği, vatandaşlarımızın can ve mal emniyetinin sağlanması, hukukun üstünlüğünün ve devlet otoritesinin tesis edilmesi için her şart altında mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle görev yapan Emniyet Teşkilatımızın 174. Kuruluş Yıldönümünü milletimizle birlikte kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

Her köşesi cennet olan aziz vatanımızda şanlı bayrağımızın dalgalanması ve vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için canlarına feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize sağlık ve uzun ömürler diliyor, bu gurur günümüz vesilesiyle görevleri başında bulunan değerli meslektaşlarıma ve her zaman onların en büyük güç ve destek kaynağı olan kıymetli ailelerine selam, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.

Emniyet Teşkilatı olarak; güvenlik ve özgürlük dengesi içerisinde hukukun üstünlüğü ve insan haklarına saygının korunduğu yüksek bir görev anlayışının bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı sorumluluk bilinci ile devam edeceğini ifade ediyor, bu vesileyle hem teşkilat mensuplarımıza ve onların cefakar ailelerine ve hem de tüm aziz milletimize sağlık ve esenlikler diliyorum
. "



ULUSALSES.COM-** ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN
Editör: TE Bilişim