Emektar Polis Erol Kızılaslanlaslan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sosyal medyadan seslendi : " Acaba 3600 ek göstergeyi görecek miyiz..?



Emektar Polis Erol Kızılasalan, polislerin özlük hakları yönünden mağdur edildiklerini, tam 17 yıldır her seçim öncesi polislere verilen sözlerin tutulmadığını, çalışan ve emekli polislerin aileleri birlikte 2 milyon kişi olmasına rağmen feryatlarının  duyulmadığını belirterek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya şöyle seslendi : " Şu siyaseti bir kenara bıraksanız da size bağlı olan Emniyet teşkilatının bu cefakar insanlarının sesine kulak verseniz..POLİSİN SESİNİ DUYUN..SAYIN İÇİŞLERİ BAKANIMIZ..POLİS S.O.S VERİYOR..! " dedi




Emektar Polis Erol Kızılaslan'ın " ACABA 3600 EK GÖSTERGE'Yİ GÖRECEK MİYİZ..? " başlığıyla sosyal medyada yer alan " POLİS MEYDANI " isimli polis grup sayfasından yaptığı paylaşım da şu ifadeler yer aldı :  

"ACABA 3600 EK GÖSTERGE'Yİ GÖRECEK MİYİZ..?

Yıl 2002.. Yıl 2019..Tam 17 yıl oldu..

Her seçim de polisime verilen sözlerin hangisini gerçekleştirdiniz acaba ?

İntiharları mı önlediniz, polisimin fazla çalışmasını mı ayarladınız..?

Polislere 24 Haziran seçimleri öncesi vaat ettiğiniz 3600 ek göstergeyi mi verdiniz ? 

Polisimin özlük haklarını mı düzenlediniz ?

Sayın İçişleri Bakanı seçim çalışmalarına katılmış il il sadece oy toplama derdine düşmüş ..

Keşke polisin feryadına biraz kulak kabartsanızda şuan 300.000 faal, 150.000 emeklisi ile devasa bir oy potansiyiline sahip aileleri ile birlikte 2.000.000 kişinin feryadını duymadınız yada duymak istemiyorsunuz ..?

Sadece vaatler mi veriyorsunuz ? Verilen sözlerin hangisini şuana kadar yerine getirdiniz..? 

Polisin kıyafet sorunu yok Sayın Bakan..

Polis artık korkusundan yetkilerini kullanamaz durumda.. Çünkü arkasında duracak kimsesi yok...

Gün geçmiyor ki geçim derdinden fazla çalışma nedeni ile mobing uygulamalarından, siyasî baskılar yüzünden intiharlara sürükleniyor..

Şu siyaseti bir kenara bıraksanız da size bağlı olan Emniyet teşkilatının bu cefakar insanlarının sesine kulak verseniz..

POLİSİN SESİNİ DUYUN..SAYIN İÇİŞLERİ BAKANIMIZ..

POLİS S.O.S VERİYOR..!
 "


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN




Editör: TE Bilişim