Emniyet teşkilatının çeşitli kademelerinde fiilen 40 yıl çalıştıktan sonra emekliye  ayrılan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Gülcü'yü Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ve çalışma arkadaşları mütevazi bir yemek programıyla emeklilik hayatına uğurladı.




Yemek programına katılan Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, 50 yıllık arkadaşı Mustafa Gülcü’ye 40 yıllık görevi süresince yaptığı başarılı çalışmalar ve değerli katkılarından dolayı hem şahsı hem de Emniyet Teşkilatı adına teşekkür etti, kıymetli hizmetlerinden dolayı plaket takdim ederek, emeklilik yaşamında  başarı, sağlık, huzur ve mutluluklar diledi. 



Celal Uzunkaya, sosyal medya hesabından Mustafa Gülcü için düzenledikleri yemek proğramı ile ilgili olarak şu paylaşım da bulundu :  

" Ülkemizin huzuru ve güvenliği ile Emniyet Teşkilatının birliği, kardeşliği ve dayanışması uğruna 40 yıllık meslek hayatı boyunca mücadele etmiş, beynini ve yüreğini ortaya koymuş, birçok başarılı çalışmalara ve projelere imza atmış devre arkadaşım Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Sn. Mustafa GÜLCÜ’yü Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanlarımızın katıldığı mütevazi bir yemek programıyla emeklilik hayatına uğurladık..

50 yıllık arkadaşım Mustafa GÜLCÜ’ye 40 yıllık görevi süresince yaptığı başarılı çalışmalar ve değerli katkılarından dolayı şahsım ve Emniyet Teşkilatı adına teşekkür ediyorum.." 


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN


 
Editör: TE Bilişim