Emekli Emniyet Müdürü Refik Felek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, " TSK personelinin maaşına zam var, polise neden YOK ? " diye sordu..

Emekkli polis müdürü Felek, " Bu gün gazetede okudum, yaklaşık 240.000 subay, astsubay ve uzman çavuşu ilgilendiren 2018 yılı yan ödeme kararnamesi , 1 ocak 2018 den geçerli olmak üzere çıkmış ve maaşlarında 400 TL zam artışı yapılmış..

Hayırlı olsun, sanılmasın ki onlara zam yapılması istenmiyor. Ama benzer görevi yapan Polise ise herhangi bir zam yok. Neden ?
" dedi



Refik Felek'in sosyal medya paylaşımında şu ifadeler yer aldı :

" Bu gün gazetede okudum, yaklaşık 240.000 subay, astsubay ve uzman çavuşu ilgilendiren 2018 yılı yan ödeme kararnamesi , 1 ocak 2018 den geçerli olmak üzere çıkmış ve maaşlarında 400 TL zam artışı yapılmış..

Hayırlı olsun, sanılmasın ki onlara zam yapılması istenmiyor. Ama benzer görevi yapan Polise ise herhangi bir zam yok. Neden ?

Çünkü onlara "yiğidim, aslanım, koçum, yaparsın sen" de yeter, çünkü onlar böyle gaz ile görev yapıyorlar sanılıyor (Talep ve istekleri ilgi görmediği için de doğru kabul edilebilinir).

Ayrıca polis olarak istemeyi hiç bilmeyiz. Oraya buraya çekme yüzünden 3600 ek gösterge sorunu hala halledilmedi.

Eşitlik ve hak gözetilseydi çoktan 3600 ek gösterge sorunu halledilmeliydi.

Demek ki izlenen yol doğru değil, başka yol ve yötemler uygulanmalı.. "


ULUSALSES.COM
Editör: TE Bilişim