Kütahya'da yaşayan bilinçli tüketici Halis Kahraman, pazartesi günü kurulan semt pazarında zabıta görevlilerinin denetim yapmadığını  ve  bazı esnafın tezgahlarda ürün satış etiketi koymadığı şikayetini Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun belediye internet sitesinde yer alan "Başkana mesaj gönder " bölümüne bir mesaj ileterek bildirdi..
..
Bilinçli tüketici Halis Kahraman'ın mesajında şu ifadeler yer aldı :

" Türkiye gazetesi' nin 18 Ağustos 2017 tarihli nüshasında Okur mektuplarına yer verilen " Bir derdim var.. " köşesinde " Kütahya Belediye Başkanı Sayın Saraçoğlu’ ndan bir istek.." başlığıyla bir okur mektubu yayımlanmıştır.

Haber linki : " http://www.turkiyegazetesi.com.tr/yazarlar/anlat-derdini-feridun-agabey-e/598067.aspx "

Okur mektubunda yer alan talebin gereğinin yapılmasını ve ilgilisine cevap verilmesini talep ediyorum.21.8.2017 "

Türkiye gazetesi' nin 18 Ağustos 2017 tarihli nüshasında Okur mektuplarına yer verilen " Bir derdim var.. " köşesinde 
Halis Kahraman isimli okur'un " Kütahya Belediye Başkanı Sayın Saraçoğlu’ ndan bir istek.." başlıklı mektubunda şu ifadeler yer almıştı :

"Kütahya Belediye Başkanı Sayın Saraçoğlu’ndan bir istek..!

“Haftanın ilk günü kurulan ve Kütahya halkının meyve sebze ihtiyacını karşıladığı pazartesi pazarında birçok esnafın ürünlerine fiyat etiketi koymamasına şahit oldum.

Bu pazar yerinde bazı esnaflar fiyat etiketi koymuyor. Her gittiğimiz yerde fiyat sormak zorunda kalıyorum. Fiyat sorarken orada beklemek zorunda kalıyorum. Bu düzensizliğe belediyenin el koymasını istiyorum.

Bilinçli ve hakkını hukukunu arayan bir tüketici olarak Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu’ndan bir isteğim var. Zabıtalar, düzenli olarak pazartesi semt pazarına gelsinler etkin denetimlerini yapsınlar. Hatta pazar yerinde sabit zabıta noktası oluşturulsun. Mağdur olan vatandaşlar şikâyetlerini bu noktada görevli zabıta görevlilerine anında iletsinler. Vatandaşların şikâyetleri mahallinde çözüme kavuşturulsun.

Yapılan denetimlerde esnafımız hem bilinçlendirilsin hem de eksikliklerini giderme konusunda uyarılsın. Vatandaşların hakkı ve sağlığı her şeyden önemlidir.

Denetimler vatandaşların hem sağlığını korunması hem de maddi açıdan zarar görmesinin önüne geçmek için gereklidir. Belediye zabıta görevlilerince kesintisiz ve etkin bir denetim yapılmasını ve tezgâhlarına etiket koymayanlara zabıta görevlilerince ceza uygulanmasını talep ediyorum.

Halis Kahraman-Kütahya "


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER-



Editör: TE Bilişim