Emekli Emniyet Müdürü Süleyman Deveci, sosyal medya'da yeni kurulan "POLİS MEYDANI " isimli polis grup sayfasının hangi amaçla kurulduğunu paylaştı.

Süleyman Deveci, paylaşımında, " Polis Meydanı ; emekli polislerin; güçlü bir STK’ya sahip olması, polisin olmazsa olmazı olan 3600 ek göstergesinin alınması, polisin sorunlarının çözülmesine katkıda bulunmak ve kimsesiz polislerin kimsesi olmak için kuruldu."  ifadelerine yer verdi.



Antalya'da yaşayan ve KYÇ POLEMDER üyesi olan Emekli 1'inci Sınıf Emniyet Müdürü Süleyman Deveci'nin " POLİS MEYDANI " isimli polis grup sayfasından yaptığı paylaşımında şu ifadeler yer aldı :

"DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM ;

Polis Meydanı ; emekli polislerin; güçlü bir STK’ya sahip olması, polisin olmazsa olmazı olan 3600 ek göstergesinin alınması, polisin sorunlarının çözülmesine katkıda bulunmak ve kimsesiz polislerin kimsesi olmak için kuruldu.

Eleştiri sınırlarını aşmayan, genel ahlaka ve ortak değerlerimize aykırı olmayan fikirlerin açıklamasına saygı olmazsa olmazımızdır. Teşkilatımızda, değişik rütbelerde görev yaptıktan sonra emekli olan polis kardeşlerimiz görevde iken; görev gereği AMİR ve MEMUR olan ilişkilerinin, emekli olduğumuzda, birlik ve beraberliğimizin devamı için ABİ ve KARDEŞ olarak sürdürülmesi gerektiğine inanıyoruz.

Birlikte örgütlenmemize engel olan, davamıza zarar veren, polisin umudunu ve şevkini kıracak söylemlerde bulunulmamalı. Enerjimizi, bahaneler üreterek suçlu arayarak, birbirimizi ÖTEKİ yaparak tüketmek yerine; güçlü bir STK’ya sahip olmayı başaramadığımız için sahipsiz kalan polislerin hak ettiği halede bugüne kadar verilmeyen haklarının alınması için harcanmalı.

Görevde iken haksızlığa uğrasa bile; küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine, sevmek ve sevilmek için çareler aramalı, birbirimize yapılan haksızlıkları toza, iyilikleri ise mermere yazılmalı.

Konusu suç teşkil eden, eleştiri sınırlarını aşan, kardeşlerimizi itibarsızlaştıran, aşağılayan, genel ahlaka ve ortak değerlerimize aykırı; küfür ve hakaret içeren; tehditkar, rahatsız edici, kişilik haklarına zarar veren paylaşım ve yorum yapan kişilerin yaptığı paylaşım ve yorumlar silinerek guruptan çıkartılır.

Doğruluğu şüphe götürür, kaynakları bilinmeyen, doğrulukları ispatlanamamış, aklı selim hiçbir kişinin söylemeyeceği akla ziyan sözler ve teyide muhtaç bilgiler; kendi doğrularımızla çakışsa bile, doğru olup olmadığını araştırdıktan sonra beğenip paylaşılmalı.

POLEMDER ve şube başkan adaylarına eşit mesafedeyiz. Gurup adına, başkan adaylarının lehinde veya aleyhinde açıklama yapılmaz. POLEMDER ve şube başkan adayı olacak emekli polis kardeşlerimiz kendilerini tanıtmaları, yapacakları hizmetleri açıklamaları için gurubumuzda paylaşım yapabilir, polis kardeşlerimiz başkan adaylarının yapacağı paylaşım ve yorumlara eleştiri yapabilir, destekleyebilir, ancak BAŞKAN ADAYLARININ PROPAGANDASI İÇİN PAYLAŞIM YAPAMAZ.

Polise hak aramak için oluşturulan gurubumuzda; siyasi partilerin ve liderlerinin; lehinde ve aleyhinde propaganda yapılmamasını, siyasi partilerin amblem ve rumuzlarının kullanılmamasını ve polisi ilgilendirmeyen konularda paylaşım yapılmamasını istiyoruz.

Emekli polisleri ; POLEMDER çatısı altında güçlü bir STK’ya sahip olmasını sağlamak, polise 3600’ün alınması ve polisin sorunlarını çözülmesine katkıda bulunmak, kimsesiz polislerin kimsesi olmak için kurulan, yönetiminde eşit haklara sahip 5 emekli polis memuru ve 2 emekli emniyet müdürü abi ve kardeşinizin sizler için gönüllü olarak hizmet ettiği,

SADECE emekli ve çalışan POLİS kardeşlerimizin KABUL edildiği İLK ve TEK gurup olan ve gücünü siz değerli abi ve kardeşlerimizden alan POLİS MEYDANI'nın POLİSİN SESİ OLMASI İÇİN, tanıdığınız çalışan ve emekli polis kardeşlerimizi gurubumuza davet etmeniz / eklemeniz dileğiyle :

sevgi ve saygılarımızla... 

Polis Meydanı Yönetim Kurulu "


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN

Editör: TE Bilişim