Balıkesir Bandırma'da her gün CHP ilçe örgütü tarafından düzenlenen " Herkes için ADALET" eylemi gerçekleştiriliyor..




Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Örgütü'nce başlatılan " 2 dakikalık durma eylemi " Cumhuriyet Meydanı'nda her gün saat 18.00'de kesintisiz sürdürülüyor..





Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen eylemde konuşan CHP İlçe Başkanı Atilla Atakay, eylemin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşü bitene ve ülkede adalet tesis edilene kadar her akşam saat 18:00’de yapılacağını belirterek,
"Genel Başkanımız ADALET için Ankara’dan İstanbul’a yürüyor. Türkiye genelinde,tüm il ve ilçelerde " Herkes için ADALET " için 2 dakika hareketsiz durarak eylem yapılıyor.
Bizlerde CHP Bandırma ilçe örgütü olarak,
 Adaleti hatırlatmak istiyoruz. Adalet muhakkak tecelli edecektir ve tesis olacaktır ama geç gelen adaletin kimseye bir faydası olmuyor. Dolayısıyla masumiyet karinesi denen bir olay vardır. Bu uluslararası hukukun doktrinidir. Bir kişi yüzde yüz suçu ispatlanana kadar masumdur. Dolayısıyla öncelikle tutuklu yargılanmalar ülkemizde ciddi sıkıntılara sebebiyet vermektedir. Bizim de amacımız bunlara dikkat çekmektir.." dedi.



Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza başta olmak üzere CHP Bandırma İlçe Başkanı Atilla Atakay, partililer ile ilçe halkı  eyleme katılarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun  Ankara'dan İstanbul'a doğru başlattığı “ "Herkes için Adalet " yürüyüşüne destek oldular.


Cumhuriyet Meydanı'nda hergün toplanan topluluk, 2 dakikalık hareketsiz kalma eylemlerini gerçekleştirdikten sonra olaysız bir şekilde eylemlerine son veriyorlar..

www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN