İstanbul'da isminin açıklanmasını istemeyen bir emekli Emniyet Müdürü tarafından emekli emniyet mensupları için dün akşam iftar programı düzenlendi.



İstanbul Taksim'de bir otelin yemek salonunda düzenlenen iftara  aralarında emekli Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ertuğrul Oğan, merkezi Dolmabahçe Sarayı olan TBMM Milli Saraylar'dan emekli Emniyet Müdürü Metin Örel, emekli emniyet müdürleri Affan Keçeci, Şevket Ayaz,Reşat Altay ile Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TEMÜD-DER ) üyeleri,Beyoğlu eski ekipler amiri emekli Başkomiser Süleyman Soylu ve emekli polis memurları katıldı.



Foto'da (Soldan sağa) emekli Emniyet Müdürleri Şevket Ayaz ile Nail Güntürkün iftar sofrasında görülüyor..

İftar yemeği sonrası konuşan TEMÜD-DER İstanbul Şube Başkanı Nail Güntürkün ; "Bu iftarı veren TEMÜD-DER üyesi kıymetli üyemize bu mübarek günde bizleri davet ederek  emekli meslektaşlarımızla  buluşturduğu için kendisine ve  değerli eşine çok teşekkür ediyorum. Tüm meslektaşlarımın Onbir ayın sultanı Ramazan-ı şeriflerinin hayırlı olmasını ve ibadetlerinin kabul olmasını diliyorum." dedi 



Sosyal medyada yer alan "POLİS EMEKLİLERİ HAK ARAMA VE HABER PORTALI " Genel Başkanı emekli polis memuru İmdat Çiftçi de, iftar sonrası iftar davetine katılan ULUSALSES Haber Müdürü Halis Kahraman'a yaptığı açıklamada, " İftar daveti veren kıymetli Emniyet Müdürümüze iftar sofralarına portal üyesi emekli polis memurlarını da davet ederek, kıymetli meslek büyüklerimiz ile bir araya getirdiği için çok teşekkür ediyor, Bu tür birlik beraberlik içinde yapılan iftarlar biz emekli polis memurlarını onore ediyor. Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan ayınının tüm meslektaşlarıma aile fertleri ve sevdikleriyle birikte hayırlı olmasını diliyorum..” ifadelerini kullandı.





Foto'da polis emeklileri (soldan sağa 3.sırada) iftar sonrası emekli Emniyet Müdürü Reşat Altay ile polis emeklisi ve Gazeteci Halis Kahraman (ayakta) sohbet ettiler.

Portal üyesi polisler de, iftar yemeği sonrası meslek büyükleri emekli Emniyet Müdürleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. 


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER **HALİS KAHRAMAN