AK Parti hükümetinin her seçim öncesi polislere 3600 ek gösterge vaadinde bulunmasına rağmen  her seçim sonrası bu vaadinin gereğini yapmamasının ardından polislerin 3600 ek gösterge mağduriyetini Polis emeklisi Haydar Memiş, bir kez daha paylaştığı görsel ile ilgili makamlar ve kamuoyuna duyurdu..

Emektar polislere, 3600 ek gösterge verilmesi halinde, maaş derecesi ve hizmet yılına göre, 550 lira ile 865 lira aralığında bir artış olacağı ifade edildi..

Emektar polis Haydar Nemiş'in sosyal medyada yer alan "POLİS MEYDANI " isimli polis grubu sayfasında yaptığı paylaşım da şu ifadeler yer aldı : 

"Resim 3600 ek göstergesini alanlarla, 3600 ek göstergesi bütün taleplerine rağmen verilmeyen, işin içine imamlar dahil birçok meslek grubu katılarak arap saçına dönderilen polisimizin durumunu bence güzel izah ediyor.

Gençliğini ömrünün en güzel günlerini sağlığını mesleğine adamış namluların roketlerin karşısında, kefeni koltuğunda her türlü suç ve suçluyla mesai mevhumu bayram tatil olmadan göre yapmış sonra da açlık sınırına yakın bir maaşla emekli et.., neticede başkalarının kapılarında çalışmaya mecbur bırak...

Olacak şey değil, polis emekli olsa da yine emekli polis olarak bilinir ve polisin itibarı devletimizin itibarıdır..

Devletimizin itibarını düşünenler de emekli polisinin ek gösterge taleplerini tahsil ayrımı göstermeden verir..!"

Bu paylaşım altına emektar polislerin yazdığı yorumlar ise şöyle sıralandı : 

Remzi Kaplan : Hükümet, polisin 3600 ek gösterge talebini öğretmenleri, din görevlilerini,imamları ve infaz koruma memurlarını da dahil ederek engelledi

Fedayi Görkem : TSK'ya verilirken POLİS kimsenin aklına gelmez.. POLİS'e verilmesi HAKLARI DERKEN memurlar POLİS'in bir adım önüne geçti.

Hasan Arslan : Yıllarca gece gündüz uzun mesailer yaparak çalışmış olup emekli olan polisler ile senede 3 ay tatil,günde 3 saat mesai yapanları ayni kategoriye koymak adalet duygusu ile değildir.olsa olsa oy kaygısı ve popülıst yaklaşımdır..

Cezmi Katlandur : POLİSİN HAKKIYDI , KAPSAMI GENİŞLETTİLER BU YÜZDEN ÇIKMAZA GİRDİ.

ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN