MANİSASPOR Yönetim Kurulu Üyeleri Yunus Emre Şahin ve Necati Bilge ile Disiplin Kurulu Üyesi Hasan Ertekin, Başkan Abdullah Mergen'e rest çekti. Ortak basın toplantısı düzenleyen üç yönetici , "Ya Başkan Mergen şeffaf bir yönetim anlayışını seçecek ya da biz kulübü kongreye götüreceğiz" dediler.
Önceki gün basın sözcülüğü görevinden istifa ederken Başkan Mergen'i kastederek, "Herkes mutsuz sadece bir kişi mutlu" ifadesini kullanan Yunus Emre Şahin, basın toplantısında kulübün şeffaf yönetilmediğini iddia etti. Mergen'e tam yetki verdiklerini ancak başkanın bu yetkiyi dürüst kullanmadığını, son olarak çekilen 5 milyon TL'lik kredide bu sorunu yaşadıklarını belirten Şahin, en geç 1 ay içinde Manisaspor'u düzlüğü çıkaracaklarını, bu konuda kararlı olduklarını belirterek, "Ya Başkan Mergen yönetimde hesap vereceği şeffaf bir yönetim anlayışını seçecek, ya da biz yönetim kurulu üyeleri olarak kulübü kongreye götüreceğiz" dedi.
Manisaspor'un, küme düşmeyeceğini savunan Yunus Emre Şahin, "Kaynak var, ancak önce yönetim kurulunun sonra da Manisalıların bu kaynakların nereye harcandığı konusunda bilgi sahibi olması lazım. Hiç kimse tek başına Manisaspor un geleceğini ipotek koymamalı" ifadesini kullandı.
Kulübün mali yönden şeffaf yönetilmediğini dile getiren Şahin, paraların nereye gittiğini yönetim kurulu üyeleri olarak bilmediklerini Başkan Abdullah Mergen'in yönetim kuruluna danışmadan kararlar aldığını, toplantı yapmadan karar defterini yöneticilere gönderip imzalattığını, bu durumdan rahatsızlık duyduklarını ve kulübü en kısa zamanda kongreye götürmek istediklerini söyledi. Şahin sözlerini şöyle tamamladı:
"Manisaspor Manisa'nın takımıdır. Tek adamlıkla yönetilemez. Bunun için ne kadar imza toplanması gerekiyorsa toplayacağız. En geç 1 ay içinde kongre kararı alınmış olacak."

FOTOĞRAFLI    

Kaynak: Doğan Haber Ajansı