Milli Savunma Bakanlığı (MSB), basın mensuplarına yönelik savunma teçhizatı tanıtım eğitimlerini sürdürüyor.

ANKARA (İGFA) - MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği tarafından basın mensuplarına yönelik düzenlenen 'Savunma Teçhizatı Tanıtımı Eğitimleri' devam ediyor.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, eğitimlerin temel amacının savunma alanındaki faaliyetlerin kamuoyuna doğru ve etkili şekilde aktarılması olduğu belirtildi.

Ankara Keçiören'de gençlere afet bilinci
Ankara Keçiören'de gençlere afet bilinci
İçeriği Görüntüle

Programla birlikte, Bakanlık ile medya arasındaki iletişimin güçlendirilmesi de hedefleniyor.

Eğitimler kapsamında savunma muhabirleri, Malatya'da konuşlu 2'nci Kara Havacılık Alay Komutanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında birlik bünyesinde yürütülen faaliyetler yerinde incelendi.

Muhabirlere, genel maksat helikopterleri ile keşif ve eğitim uçaklarının görevleri, kullanım alanları ve teknik özelliklerine ilişkin detaylı bilgilendirme yapıldı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/2050145725980332298

Kaynak: RSS