Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı Erdal BALOĞLU, MHP İl genel meclis üyesi İlyas CANÖZ, Balışeyh ilçe başkanı Cengiz DELİCE ve il yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Balışeyh ilçemizin Aydınşıh köyünde engelli evladı ile birlikte bir viraneyi andıran ve zor şartlarda hayatlarını sürdürmeye çalışan, Meryem-Gazi SUSAM ailesini ve engelli oglu Gazi SUSAM'ın engelli maaşının kesildiği iddasıdan dolayı ziyaret ettik.

Engelli evladı ile birlikte çok zor şartlar altına yaşamaya çalışan bu ailemizin oturmakta olduğu ev yıkılmak üzere olduğuve bir an önce gerekli çalışmaların yapılarak Ailemizin daha güvenli ve sağlıklı bir ortama kavuşmalarını temenni ediyoruz. MHP il başkanımız Erdal BALOĞLU bey; Bu ailemizin sıkıntılarını gidermek için valimiz sayın Yunus SEZER bey ve ilgili kurumlarımız ile bizzat görüşerek bu ailemizin durumu hakkında bilgilendirip konunun takipçisi olacağız.

Hayat şartların düzelmesi için ve kardeşimizin yeniden maaşını alabilmesi için gereken girişimlerde bulunacagız. İl başkanı sayın BALOĞLU; Kırıkkale valimiz sayın Yunus SEZER'in konu ile yakınen ilgileneceğini ve her konuda hasas olan valimizin bu konuyada duyarsız kalmayacağını biliyoruz. Bu bağlamda sayın valimizin çalışmalarını yakınen takip ediyoruz. Kendisinden Allah razı olsun. Kırıkkale için bulunmaz bir nimettir kendisidir. "dedi.